vrijdag 22 januari 2010

dag 2(b) - Zwitserland

Wij glijden met zakken.





Hey,

Hier zijn we weer met meer nieuws.
De eerste skiles is zeer goed verlopen. Iedereen kwam glunderend weer. De pret van de skiles deed de pijnlijke schoenen even vergeten.
Na het vieruurtje ( vanillemelk en chocoladekoek) hebben we met grote vuilniszakken gegeleden. Het was super. De juffen hadden moeite om iedereen veilig tegen te houden.
Eventjes later was er de eerste proms. De moni's zorgden voor leuke liedjes die we uit volle borst meezongen. Dit alles werd vervolgd door een gezellig moment aan het haardvuur. Moni Hans vertelde het eerste deel van het verhaal 'Narnia' met de kamishibai.
Het avondeten was een Italiaans feestmaal. We werden getrakteerd op Italiaanse soep, spaghetti en als dessert ijstaart.
's Avonds hadden we nog een knutselactiviteit en kropen we nog eens onder de douche!

Tot morgen!!

4 opmerkingen:

lendita kas zei

armir hoe hat met jau je ben goed amusert jau goed nous aussi on vas bien me tu nous manque tre fort soit amuse toi bien jet'aime bcp ik hou van jau dikke kusje van mama en papa en lola dag te duam shume klm arush knaqu veshu trash edhe ha mire ok bisous

Isabelle zei

Hallo Gilles & klas 6,

leuk hoor die berichtjes op de blog! Geniet veel van jullie vakantie. Prachtig om te skiën in de zon (euh Gilles, sorry dan voor die dikke truien in de je valies). Hier in Brussel is het veel minder mooi weer: regen, regen, regen! Of komt dat door het zingen daar?
Loïc zendt jullie vele groetjes, de operatie is goed verlopen.

Groetjes en een dikke knuffel voor Gilles,

mama Gilles

gokcen esra zei

Hallo semih! wij zijn vandaag in gent, we gaan straks terug naar huis.. Hopelijk heb je veel plezier in Zwitserland! Je hebt kusjes van Ebru, Geylani, opa, oma, onkel en meryem yenge..
kendine iyi bak, XXXX

Badia zei

dag allemaal!!! ik hoop dat alles goed is met jullie. Hi Chaymae, wij missen jouw veel... Veel groetjes van mij, van papa, Zak en Ali. Tante Wafae heeft geprobeerd je te bellen...ze wenst je een leuke ski-vakanties. Amuse-toi bien et profite de chaque moment,hé -:)) eeft je onze brief gekregen? LA TANSSAYE ASSALATE YA BINTY:::: Bizz, mama.